HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Leclerc Briant Brut Rosé

EPERNAY, BOMBOLLES D'ALEGRIA

El xampany, el cava, l'escumós, són les begudes de la festa, de l'alegria i la felicitat. Hauriem de poder beure sempre bombolla per recordar que estem vius i que ens agrada gaudir de la vida, per saber que viure és una alegria, i que l'alegria és una obligació que ens hem d'imposar dia a dia i no defallir. Cada cop que obrim una bombolla ha de ser una festa de la vida, dels qui ens envolten, dels que tenim més a prop. La bombolla s'ha de compartir, només d'aquesta manera serem capaços de contagiar la felicitat, l'alegria i d'aportar el nostre petit gra de sorra perquè tot el que ens envolta sigui una mica millor. La bombolla és la guspira de la vida, és l'essència, és el perfum que dura i perdura, són aquelles pessigolles que ens fan somriure quan més ho necessitem, i que per sempre més recordarem. La bombolla és el moment, és l'instant, és el sempre. La bombolla és la vida.

Salut i bombolla!AOC - CHAMPAGNE
Champagne Lecrerc Briant
Cupatge de Chardonnay (95%) i Pinot Noir un 5%.
A la vista bonic color rosa apagat i ataronjat, de pell de ceba de bombolla fina i constant, net i brillant.
Al nas destaca la seva intensitat aromàtica marcada per les notes de fruites vermelles, maduixes, gerds, i els records de les notes amargues de la magrana, també apareixen notes d'albercoc, tocs d'espècies.
A la boca és mostra suau i delicat de bombolla fina i persistent, picant, acidesa viva, fresc i equilibrat,records de la fruita, sobretot albercoc i la pell de taronja, aquí a la boca és on s'accentuen les notes minerals de calç. Llarg i persistent.


Champagne Biodinàmic sense disfresses ni vestits de gala, despulladet i sense postureos.


#TotsSomBarcelona

Cap comentari:

Publica un comentari