HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Tronat 2016

TOCAT PER LA TRAMUNTANA.

 Amb una etiqueta que no passa gens desapercebuda es presenta aquest vi blanc de l'Empordà. Sorgeix d'unes vinyes de Garnatxa Blanca de finques d'agricultura ecològica, situades a peu de la Serra de l'Albeda i castigades pel vent de tramuntana.


Vi gentilesa del Patriarca, com sempre fent país


D.O. EMPORDÀ
Celler Oliveda - Witty Wines.
Monovarietal de Garnatxa blanca sense criança en fusta.
A la vista color groc clar pàl.lid amb els típics reflexes verdosos i de fina llàgrima poc abundant, net i brillant.
Al nas és un vi net, primaveral, divertit, amb aromes molt afruitats de préssecs i nespres amb notes dolces, records de perfum floral de roses i gessamí, espècies com l'anís i notes mediterrànies recordant el fonoll.

A la boca és un vi àgil, fàcil de beure, desenfadat, marcat per la fruita i les notes de camps mediterranis primaverals, és un vi fresc que manté un bon equilibri de l'acidesa i el dolçor, equilibrat, amb persistènca mitjana amb records de fonoll i final amb subtilesa salina.


Un vi divertit i sense complicacions.


El preu a botiga uns 8-9 euros

Cap comentari:

Publica un comentari