HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Comunica "La Pua" 2016

TOCATS PER LA MÀGIA.

Hi ha cellers que tot el que creen o comuniquen ho fan tocats per la vareta màgica d'alguna fada madrina amant dels bons vins, o per les forces divines del deu Baccus. 
Ens Comunica La Pua, i ho fa amb amb precisió i exactitud, respectant els seus principis per oferir-nos quelcom de qualitat, quelcom sincer i nu. Quelcom pur obtingut de la terra, i que amb molta cura han transmès a l'ampolla per així nosaltres poder gaudir a la copa.
Ens Comunica La Peluda, Vinya Goretti, Fristyle, La Comèdia, etc.., i tot amb la mateixa precisió i exactitud, tot tocat per la mateixa vareta, sempre respectant la seva filosofia i el treball, perquè només així es pot ser capaç d'emocionar i donar vins autèntics.
Gràcies.


D.O. MONTSANT.
Celler Comunica.
Cupatge de Garnatxa Negra i Garnatxa Blanca amb una criança de 8 mesos en Inox amb les mares.
A la vista color groc intens entre palla i daurat amb reflexes ataronjats, gras, amb llàgrima fina i lenta, net i brillant.
Al nas és de molta intensitat aromàtica, tremendament expressiu i amb molta complexitat, des de la fruita blanca, poma, notes de préssec, maduixes àcides, confitures cítriques, de taronja i llimona, apareixen les notes  de flors blanques i les notes mediterrànies, herbes aromàtiques com el fonoll, i una intensa mineralitat de pedra seca i guix.
A la boca és  molt seductor, diferent i enigmàtic, amb un gran volum, ampli, untuós, d'agradable potència mesurada, un vi elegant i expressiu, mediterrani, amb un bonic frescor que li aporta una viva acidesa, marcada mineralitat acompanyada per la fruita i el fonoll, bona persistència i final llarg amb caràcter mineral i salí.


El preu a botiga uns 12 euros.
Extraordinari.

Cap comentari:

Publica un comentari