HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Amistat 2011

RODÓ.

S'acosten dies molt entranyables, dies per compartir amb la família i els amics, dies de grans celebracions, de grans companyies, de grans sobretaules i com no pot ser d'una altre manera, dies de grans vins. Com ja podeu deduir vosaltres mateixos, el Nadal m'engalipa, sóc un noi molt familiar, i dic noi perquè físicament encara estic molt bé, la vida encara no m'ha castigat gaire, que burro que sóc!!!. Com us deia, amb el que més gaudeixo és amb la companyia dels meus, sempre al voltant d'una taula, la família i els amics ho son tot per a mi, són els pilars que suporten tota la meva existència, els que m'aporten felicitat i benestar emocional, son ells els que realment em dignifiquen. Durant tot l'any ens anem entrenant, dissabtes i diumenges, perquè quan arribin moments com aquests, el sentiment que ens arrela encara sigui més fort. Per aquesta raó el vi d'avui no podia ser un altre que l'aquí esmentat, que representa amb molt de respecte i humilitat, tots aquests valors dins d'una ampolla.
Per vosaltres i per l'AMISTAT!.


A.O.P. CÔTES DU ROUSSILLON
Celler Amistat.
Monovarietal de Garnatxa negra amb una criança de 10-12 mesos en bótes de roure de Slavonia.
A la vista bonic color cirera picota molt tapat amb rivet violaci de densa llàgrima lenta i elegant, net i brillant.
Al nas és de gran fragància, destacant els fruits de bosc silvestres, móres, gerds, nabius, intensos i madurs, notes balsàmiques, herbes aromàtiques i records florals, violetes, subtils aromes d'espècies dolces i poca presència de la fusta.
A la boca destaca la seva extraordinària frescor, de pas àgil, fàcil de beure, és equilibrat i rodó, fruita fresca i notes balsàmiques, molt agradable, acidesa correcta i tanins perfectament integrats suaus i melosos, notes cremoses i segueixo sense apreciar la fusta, de persistència correcte i final llarg.
Un vi que t'omple d'optimisme i bon rotllo.Gentilesa del gran Marc de la Vineria.


El preu sobre els 20 euros.
Bon Nadal "mes coeurs".

Cap comentari:

Publica un comentari