HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.La Cuca de Llum 2013

UNA CUCADA.

El Trepat és una varietat autòctona de la Conca de Barberà, i dóna vins lleugers i afruitats, de bona acidesa i graduació alcohòlica mitjana molt característics. Amb el Trepat s'obtenen uns vins rosats i uns vins base per a caves molt personals, però també es troben cada cop més vins negres, com aquest Cuca de Llum, i algun blanc, que estan obtenint un gran reconeixement per la seva singularitat i gran qualitat.
És una varietat que no es vol deixar perdre sota cap concepte, per aquest motiu se la potencia i al poble de Barberà de la Conca s'ha gestat la Festa del Trepat per promocionar el seu consum i destacar la seva importància per la comarca, per Catalunya i pel món. Una varietat que li dóna un caràcter únic aquest territori.
Som dia 25 i aquí estem, gaudint de la família i la terra, junts en una mateixa taula. Salut i Bon Nadal a tothom.


D.O. CONCA DE BARBERÀ.
Celler Succés Vinícola.
Monovarietal de Trepat.
A la vista vermell cirera de capa baixa amb el rivet violaci de llàgrima molt fina, net i brillant.
Al nas és de caràcter molt varietal, fruita vermella fresca, subtils records especiats, pebre, regalèssia, balsàmic, i aromes de molsa i terra mullada de fons, mineral.
A la boca és afruitat, lleuger, subtil, fi, amb la fruita vermella fresca omplint completament la boca, junt amb les sensacions balsàmiques i la regalèssia, amb una bona acidesa i uns tanins suaus i agradables, de bona persistència i final llarg.


Una bona manera de començar el dinar de Nadal.


El preu sobre els 8 euros.

www.succesvinicola.com

Cap comentari:

Publica un comentari