Comencem el dissabte carregat de bones vibracions, amb un sessió matinal impregnada de tinta i agulles, ara toca relaxar-se al costat de la piscina i gaudir de l'esplèndid dia d'estiu que ens acompanya, un bon vermut a l'ombra per començar a obrir la gana pel que ens espera després. Un dels dos protagonistes de la bacanal, és aquest Finca a Pereira, un Gallec de la zona de Pontevedra (Salnés), l'altre un bon amic esbojarrat del Penedès, entre els dos segur que ens ompliran la taula de bones sensacions, i és que el que més ens ve de gust avui és, alegria i frescor.
Com a nota informativa només, res de fer dentetes, dir-vos que ens hem "cascat" unes orades a la brasa, unes gambes i uns llagostins a la planxa amb oli, sal i pebre i unes xirles al vi blanc a Pedreira.
D.O. RÍAS BAIXAS.
Celler Manuel Moldes Domínguez - Finca a Padreira.
100% Albariño amb una criança de 9 mesos en Inox.
A la vista bonic color groc palla amb reflexes daurats i verdosos, gras, amb llàgrima lenta i fina, net i brillant.
Al nas és madur, expressiu, notes florals, gessamí, fruita blanca, pera i records de préssec i albercoc, notes cítriques i un subtil fons mineral i salí.
A la boca és fresc, untuós i amb gran sedositat, tens, destaquen les notes cítriques i salines, amb una acidesa vibrant i molt refrescant, amb molta persistència i final llarg.
Un albariño excel.lent amb una relació qualitat-preu fantàstica.
Bona recomanació d'en Marc a en Carles, i que jo també he pogut gaudir.
El preu a botiga uns 10 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada