TREMPAT!!
"Cagum la sang que va parir les putes", quines ganes tenia de fotre-li mà d'una vegada per totes a aquest vi de la Conca. Que si el compro, que si m'espero, que si demà, que si passat, que si no el trobo, que si, que si, que si..., Quesito!!!! per fi re coi!!, i és que encara no l'havia vist en cap carta de restaurant que jo recordi, sinó ja hauria caigut. Però aquest diumenge hem estat de sort, no estava a la carta, però en Jordi, molt avispat ell, sempre té alguna sorpresa amagada fora de carta, i pam!!! un Trempat d'en Foraster, doncs àpali, fot-li que és de Montblanc!. Va ser el teloner perfecte, el vi que ens va obrir la gana i el dinar, una bona manera de celebrar alguns canvis, esperem que bons, que s'afronten amb molta il.lusió.
La cosa va continuar amb una bomba del Pallars, com no podia ser d'una altre manera.
D.O. CONCA DE BARBERÀ.
Celler Mas Foraster.
Monovarietal de Trepat amb una criança de 5 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color robí amb el rivet rosat de capa baixa i llàgrima fina i lenta, net i brillant.
Al nas força intens, amb les notes de la fruita vermella àcida, maduixes, gerds, llaminadures com la piruleta, notes especiades, records anisats, balsàmic, herbes mediterrànies i fons torrat amb la fusta un pèl marcada pel meu gust.
A la boca és un vi ampli i lleuger, elegant, molt expressiu, destaca la fruita vermella i les notes balsàmiques, acidesa fantàstica, aportant molt frescor, i tanins rodons i fins, de bona persistència i final llarg amb notes de fusta i torrats.
El preu al restaurant 14 euros, fantàstic.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada