HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.SiurAlta Antic 2012

GENIALITAT?

De vegades em pregunto com puc arribar a ser tant ruc. Com coi em quedo tant sols una ampolla d'una genialitat de vi com aquest!, si ja ho se de sempre coi!, un per tastar ara i un altre per guardar un temps, i en aquest cas és per quedar-se mínim una caixa i gaudir-la com un boig, espero que un dels meus proveïdors de sempre encara en tingui al magatzem, perquè per a mi és una d'aquelles ampolles que engalipen la ment, les extremitats, i tot allò que es pot engalipar. 
Aquest cop l'hem gaudit amb la família, un diumenge qualsevol, ben maridat, ben acompanyat, ben estimat, i ben begut, com ha de ser sempre, perquè per això està i per això estem. (El patriarca encara salta pel jardí fent palmes amb les orelles).
Salut i Carinyena nua!


D.O. MONTSANT.
Alfredo Arribas - VINSNUS.
Monovarietal de Carinyena amb una criança de 20 mesos en bótes de roure francès.
A la vista bonic cirera fosc amb el rivet violaci de capa alta amb una llàgrima abundant i lenta, net i grillant.
Al nas és intens i concentrat, tota una experiència d'agradables aromes en harmonia, destaca la fruita negra, nabius, móres, prunes, especiats, agradables notes de terroir, pedra seca, pols, quelcom de flor, violetes i fons torrat molt fi, cedre.
A la boca és molt elegant, fi, equilibrat, deliciós i molt fresc, amb una gran tensió, amb una acidesa alta, viva, molt vibrant, picant, i uns tanins fins i integrats, amb la fruita negra molt present, fons mineral, de gran persistència i final molt llarg. Un vi realment molt dinàmic i amb un potencial enorme.
Extraordinari.


Com no en tingui.....


El preu a botiga uns 28 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari