HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Ferrer Bobet Selecció Especial 2008

JOIES DE LA LLICORELLA.

Perfecció és allò que té totes les qualitats requerides, que no li manca res. És un concepte que es refereix a la condició d'allò que és perfecte. El perfecte, per la seva banda, és el que no té errors, defectes o mancances, es tracta per tant, d'alguna cosa que va aconseguir el màxim nivell possible.
Som al paradís de les sensacions i del plaer, compartint aquest bèstia amb el Patriarca.
Salut i Carinyena!


D.O.Q. PRIORAT.
Celler Ferrer Bobet.
Cupatge de Carinyena (95%) i Garnatxa (5%) amb una criança de 18 mesos en bótes de roure francès i una criança mínima d'11 mesos en ampolla.
A la vista color cirera picota intens amb rivet violaci de capa alta, dens amb una abundant llàgrima densa i lenta, net i brillant. Extraordinari.
Al nas d'entrada ja és fantàstic i va a més i més, un perfum extraordinari i sensual, aromes de fruita negra i vermella madura, records de confitures de maduixes, floral, roses i violetes, especiat, pinzellades de pebre i clau, herbes aromàtiques, coco, subtil vainilla, agradables torrats, notes de crema de pastisseria, l'evolució és fantàstica, cada cop és millor, records minerals, pedra seca i quelcom de sotabosc i tinta negra amb un bonic aroma de fons a xocolata.
A la boca el show es fa més gran, elegant, equilibrat, fi, fresc, d'evolució senzillament extraordinària, delicat, sedós, amb una agradable calidesa, ampli i molt expressiu, tots els aromes del nas en perfecte harmonia aportant una sensació de plaer fantàstica, acidesa perfecte i uns tanins rodons, integrats i dolços, amb un post gust molt complex i de gran persistència i un final etern.


Hi ha vins bons, vins molt bons, vins fantàstics, vins extraordinaris, vins emocionants, vins mítics, vins històrics, vinassos, i de vegades et topes amb autèntiques joies que t'arrissen els cabells i et fan plorar l'ànima.

Ara mateix això no té preu.

Cap comentari:

Publica un comentari