HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.El Microscopi 2014

PERSEVERAR ÉS DE VALENTS.

Vida, esperança, sacrifici, fe, amor, compromís, optimisme, amistat, passió, perseverància, valor, voluntat, força, alegria, benefici, investigació, lluita, solidaritat, victòria, felicitat, família, companyerisme, recolzament, unió, empenta, llàgrimes, suor, determinació, tendresa. Són molts dels aromes i sensacions que ens aporta aquest vi, un vi que va molt més enllà del que ens podem imaginar, un vi fet per ajudar-nos a tots a superar una malaltia tant dura com pot ser el càncer. Gràcies a aquesta iniciativa de l'Irene i el Laurent, després de que ella superés un càncer de mama i com agraïment a tot l'equip mèdic, va decidir fer el millor que sap, vi, i tots els beneficis d'aquesta ampolla estan destinats a l'adquisició de càmeres fotogràfiques pels microscopis de l'Institut Oncològic de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebrón. Per aquesta raó, possiblement estem davant del millor vi del món. Salut i llita.
Som a casa amb els de sempre aprenent cada dia una mica més.


VILAFRANCA DEL PENEDÈS.
Celler Alemany i Corrió.
Cupatge de Merlot, Carinyena i Cabernet Sauvignon amb el 20% del vi criat en bótes de roure francès.
A la vista color esperança intens, molt viu, ple de vida, net i tremendament brillant.
Al nas és un espectacle de generositat i compromís, destaca la seva profunda lluita i perseverància, subtils notes d'alegria i molt de valor,notes d'esperança i un fons immens de voluntat i sacrifici.
A la boca expressa molt d'amor, una força extraordinària i molt equilibri entre les llàgrimes i l'alegria, una passió vibrant i un profund recolzament, estructura plena de solidaritat, amb una persistència perseverant, plena de valor i amb un final ple de llarga vida.


És extraordinari que cada any s'esgoti en uns mesos.


El preu uns 9 euros plens de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari