HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Somiatruites 2014

UN SERVIDOR.

Persona visionària o que s'il.lusiona fàcilment amb coses impossibles o estranyes. Crec que no fa falta dir de qui estic parlant, senzillament perquè no m'agrada parlar de mi mateix, no penso dir res més, prefereixo gaudir d'aquest vi del Penedès.
Salut i a seguir somiant.


D.O. PENEDÈS.
Celler Ferré i Catasús.
Cupatge de Sauvignon blanc, Xarel.lo, Chenin blanc, Moscatell i Chardonnay sense criança.
A la vista color groc palla pàl.lid amb reflexos verdosos i daurats amb una fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és intens, destaca la seva gama de fruites, pera, poma, fruites tropicals, pinya, plàtan, algunes notes cítriques com la taronja i agradables records florals, roses i gessamí.
A la boca destaca el seu frescor, la fruita trobada al nas combina molt bé amb la seva acidesa, ampli, apareixen les notes florals junt amb agradables records amargs, de bona persistència i final mig.

El preu a botiga uns 6-7 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari