HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.UNA 2012

UNA, DI QUATTRO PARTICELLE CATASTALI.

Un divendres qualsevol sempre és un bon moment per destapar el pot de les essències. Les essències del plaer, les del somriure, les dels sentiments i sensacions úniques i moltes vegades irrepetibles, aquelles essències sinceres i naturals que parlen sense dir res i que el que diuen va molt més enllà del pensament i la paraula. Són senzillament el fruit de la bona feina reflectida en uns instants valorats fins l'infinit.
La terra dona pas a la llum, que ens il.lumina el fruit per regalar-nos els moments necessaris per sentir que estem vius, i demostrar-nos que ser feliç és molt més fàcil del que la vida ens mostra.
Salut i Malvasia di Candia!D.O.C. COLLI PIACENTINI.
Celler Torre Fornello.
Monovarietal de Malvasia di Candia Aromàtica amb una criança de 13 mesos en bótes.
A la vista color groc palla intens amb reflexes daurats, visualment gras, dens, amb una bonica i abundant llàgrima, net i brillant.
Al nas és embruixador, d'un perfum extraordinari, i extremadament complex, les notes de fruites com el préssec o l'albercoc, notes de nespres, balsàmic, records de menta i herbes aromàtiques com el fonoll, quelcom de flor, i de fons un aroma intens de most que el fa sentir molt viu i profund.
A la boca és un vi ampli, envoltant, exuberant, atrevit i descarat, tot allò que no esperes i encara sorprèn, un somriure al paladar. Complex, fruita, bosc, natura, jardí, molt equilibrat ja que gaudeix d'una fantàstica acidesa equilibrada pel seu dolçor i per l'alcohol perfectament integrat, rodó amb una persistència extraordinària i un final llarg amb notes mentolades i anisades.UNA vigna, UNA varietà, UNA vendemmia, UNA mano, UNA bottiglia che racchiude un pensiero.


Extraordinari.

Cap comentari:

Publica un comentari