HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Finca el Bosque 2005

PERATALLADA  LIVING  A  CELEBRATION

Estic molt content de trobar-me avui aquí
i no em preguntis més perquè.
Ja corre per les meves venes l'emoció
i neix en mi una il·lusió.

Sento alguna cosa nova al meu interior
que em porta a vosaltres.
Un camí per fer
sense res a amagar.

Peratallada 's living a celebration.
Tots junts anem de Bongo Casolà.
Peratallada's living a celebration.
El nostre somni una realitat.

No se sentiran mai les veus que no
ens deixin fer el pas final.
Si hi ha en nosaltres la passió
i brilla una llum en el vostre interior.

Ara el temps ens va canviar
i serà per sempre.
No dubteu si us plau
ho diu el cor.

Peratallada 's living a celebration.
Tots junts anem de Bongo Casolà.
Peratallada 's living a celebration.
El nostre somni una realitat.

No ens deixeu amors.
No digueu adéu.
I creix, va creixent
la força i la il·lusió

Peratallada 's living a celebration.
Tots junts anem de Bongo Casolà.
Peratallada 's living a celebration.

És la vostra festa i no hi ha marxa enrere.D.O.Ca. RIOJA.
Viñedos Sierra Cantabria.
Monovarietal de Tempranillo amb una criança de 18 mesos en bótes de roure francès i europeu.
A la vista color picota evolucionat amb el rivet marró terrós de capa mitja alta, amb abundant llàgrima lenta i fina, net i brillant.
Al nas és intens passada una estona, amb notes de la fruita negra madura, prunes i móres en licor, encara apareixen algunes pinzellades florals, complex, torrefactes fins, cacau, desperta mica en mica, fruita vermella, gerds, cireres, apareixen aromes a regalèssia negra, espècies perfumades com el clau i quelcom de vainilla, mentolats, ebenisteria, records de sotabosc i terra mullada i les notes minerals, pedra foguera.
A la boca és sensacional, desperta tots els sentits, molt de cos i equilibrat,  de pas suau i molt intens, vellutat, una acidesa extraordinària ben combinada amb les notes especiades i uns tanins elegants i ben integrats, records de la fruita negra amb quantitat d’aromes complexos trobats al nas, balsàmic, molt persistent i final molt llarg amb post gust a xocolata amarg i regalèssia.


Segurament l’hem pillat en un bon moment de forma, jo ja no esperaria molt més.

(opinió totalment discutible i molt personal, no deixar-se influenciar pel meu paladar)


Estic com una puta campana!

Cap comentari:

Publica un comentari