HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Improvisació 2015

DILLUNS IMPROVISAT

Sense estudi ni preparació, en el moment que se’n presenta la necessitat. I aquest dilluns passat se’ns va presentar, i no era un dia qualsevol no, era un d’aquells dilluns al sol. Poques vegades tenim aquestes oportunitats de gaudir d’un dia laborable com un diumenge  més, i us he de de dir que és fantàstic.
 I així va se com ens vam reunir unes quantes bones persones de manera improvisada un dilluns qualsevol, al voltant d’una taula per compartir bons vins i boniques experiències.
Que bé que treballa aquest paio! Salut i Xarel·lo.


D.O. PENEDÈS.
Celler Enric Soler
Monovarietal  de Xarel·lo amb una criança de 8 mesos en dipòsits de ciment i bótes de roure francès.
A la vista color daurat brillant, de fina llàgrima densa, untuós, gras, molt net
Al nas és intens i molt mediterrani, notes herbàcies de fonoll, romaní, anís, notes especiades, notes florals, records de poma, de fruites cítriques, records minerals, pedra seca, quelcom fumat molt subtil, notes de fruits secs torrats, un vi intens i amb un nas molt complex.
A la boca és un vi fresc, de gran finor, elegant i de pas sedós, aromàtic, cítric, amb post gust anisat, molt bona acidesa, untuós, equilibrat, amb un final llarg i persistent amb notes herbàcies d’anís i fonoll, un vi que convida a veure més.Extraordinari.

Cap comentari:

Publica un comentari