HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Cara Nord 2012

PROJECTE D'ALÇADA.

Som dissabte i no pinta gens bé el dia, ni tot el cap de setmana, pluja i més pluja i en algunes zones del Priorat i de la Terra alta ha nevat!, aquest any ens hem saltat la tardor.
Tot el matí tancats a casa, hem de sortir d'aquí, escampar la boira i estirar les cames, o sigui que toca un bon dinar en algun restaurant familiar de la comarca, i em sembla que ja sé on anirem, bé, he de dir que no ha estat idea meva però estic encantat amb l'elecció, som-hi doncs família, cap a Rajadell!
Gran sorpresa ha estat poder gaudir d'aquest vi.


D.O. CONCA DE BARBERÀ
Cara Nord Celler.
Cupatge de Garnatxa, Syrah i Garrut amb una criança de 6 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color cirera picota amb rivet violaci de capa mitja-alta i llàgrima abundant, net i brillant.
Al nas és franc, amb la fruita vermella fresca, gerds, records a caramels de maduixa, tocs vegetals, pebrot, atractius aromes florals, tocs especiats, torrats ben integrats i suaus fumats de fons.
A la boca és subtil, suau, de pas àgil, ofereix sabors a fruites vermelles i negres i agradables torrefactes, xocolata, cafè, espècies dolces, bon equilibri i tanins suaus i ben integrats en tot el conjunt, bona persistència i final correcte marcat per un toc amarg.
Un vi que no decepciona.


El preu sobre els 9-10 euros, 15 al restaurant.

Cap comentari:

Publica un comentari