HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Tarima Hill 2011

COP D'AUTORITAT.

Divendres nit, per fi ja el tenim aquí, l'estimat cap de setmana i això s'ha de celebrar amb una ampolla de vi, sí o sí!!. Però no només celebrarem això, no, no.., també celebrarem la tornada d'una Sallentina viatgera, una noia soltera (sí nois! solteraaa!), divertida, simpàtica i guapa, tot i ser de Sallent, que ha estat fent turisme per terres Americanes, tot això és per a veure si li trobo un novio ric i ruc que la faci feliç. De moment mentre aquest príncep no arriba, jo intentaré que sigui feliç per uns instants amb la nostra companyia i un bon vi a la taula.
Salut i a viure.


D.O. ALICANTE.
Bodegas Volver.
Monovarietal de Monastrell amb una criança de 14 mesos en barriques de roure francès.
A la vista bonic color vermell picota amb rivet grana de capa mitja-alta amb llàgrima lenta que tinta completament la copa, net i brillant.
Al nas és intens, potent, destaca una intensa fruita negra madura, mores, nabius, acompanyat per agradables especiats, vainilla, canyella, records de pebre i aromes vegetals, subtils torrats ben integrats. És un vi de gran potència però molt seductor.
A la boca és potent, ampli, musculós, corpulent, un vi dens, de gran equilibri i estructura, fruita negra amb licor, agradables torrats, records a xocolata amarg, bona acidesa que li aporta un bon frescor, tanins presents, marcats però agradables, final llarg i de gran persistència en boca.
Un vi de molt caràcter.


El preu uns 10 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari