Cada cop que recordo les vacances em vénen ganes de plorar, d'agafar els trastos i desaparèixer altre vegada, perdre'm en algun racó de l'Empordà o en qualsevol altre lloc del nostre país, gastromitzar-me, reflexionar, meditar, descansar, gaudir de mi i dels meus sense preses....mmmmmmmmm, que bonic és somiar despert. però bé, toca recordar els bons moments i aquest dinar a la Pizzeria il Padrino a Sant Antoni de Calonge va ser un d'ells, pot ser va ser el dinar més senzill, el de més pim-pam, quelcom ràpid i anar fent, però allà hi havia la família, el paisatge, un bon plat de pasta i una bona ampolla de rosat, cal res més?, no contestaré la pregunta perquè així queda molt bé, però.....
D.O. EMPORDÀ.
Celler la Vinyeta.
Cupatge de Garnatxa negra, Merlot, Sirà i Samsó
A la vista color vermell intens net i molt brillant, em recorda el color de les maduixes àcides i les piruletes.
Al nas és de bona intensitat aromàtica, la fruita vermella fresca és la protagonista, àcida, dolça, subtils tocs mentolats i anisats molt suaus, com una barreja de llaminadures.
A la boca és força ampli, amb bona intensitat, de pas lleuger i ben equilibrat, records de la fruita vermella fresca, de bona persistència i final força llarg.
Il prezzo al ristorante 12 euros molto rinfrescante.
www.lavinyeta.es
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada