HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Miranius 2012


FRESH AND COSTA BRAVA.

Com desitjava que per fi arribés aquest moment, juliol i ja estem de vacances, grans jornades de relax i sobretot gastronòmiques en un dels llocs que a mi i a la família ens tenen enamorats, la costa brava,l'Empordà i més concretament el baix Empordà, un any més gaudint de Sant Antoni de Calonge, Palamós, Pals, Calella de Palafrugell, entre d'altres i gaudint de la seva gran diversitat gastronòmica i sobretot vinícola, no penso estar-me de res i engalipar-me de tot, el sol, la platja, la vida, la felicitat i sobretot de Catalunya i els seus vins!
Visca La nostra terra i el seu fruit.D.O. PENEDÈS.
Celler Credo.
 Cupatge de Xarel.lo, Macabeu i Chardonnay.
A la vista color groc palla bastant pàl.lid.
Al nas intensitat mitjana molt fresc amb records de fruita blanca i cítrics, poma àcida i vegetal, tocs de fonoll i subtils anisats.
A la boca és d'entrada molt fresc, àgil, fàcil de beure, perfumat de bona persitència i final correcte, un vi que en bona companyia i vistes al mar un dia d'estiu quan comences les vacances guanya el doble.
A viure l'estiuet que son dos dies.


Al restaurant a Palamós 12 euros.


Salut i vi català !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari