HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Guímaro 2012

WINE VICTIM.

Ja tenia ganes de poder gaudir de la terrasseta de la Vineria, i és que com que sempre ho té ple, encara no havíem tingut el privilegi de gaudir de tots els seus plaers i encants al complet, però finalment divendres ho vàrem solucionar, per fi!!!, aquest Marc és una joia. La sort o desgràcia que tenim, segons com t'ho miris, és que ens queda tant a prop de casa que si entre la mestressa i jo ens passem amb el vi, sempre ens podem arrossegar carrer amunt, això reconec que ha sonat fatal, però és només una manera de parlar de la Catalunya central.
Salut i a gaudir de la fresca!


D.O. RIBEIRA SACRA.
Bodega Guímaro.
Si no vaig equivocat a part de Mencía em sembla que porta petits percentatges de d'altres varietats autòctones. Criança en acer inoxidable entre 4 i 8 mesos.
A la vista intens i molt viu color cirera picota, fosc de capa alta i rivet blavós amb llàgrima fina, net i brillant.
Al nas d'entrada molta fruita madura que va guanyant amb intensitat a la copa, nabius, cireres, prunes, records de pedra mullada i subtil sotabosc, fons mineral.
A la boca és agradable, suau i força elegant, bon equilibri entre acidesa i dolçor, records de la fruita madura, tanins integrats, madurs amb punt dolç, de post gust mineral i final llarg i de bona persistència.


El preu a botiga entre 8-9 euros.

Per cert! felicitar a www.malviatge.cat pel reconeixement!

Cap comentari:

Publica un comentari