HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Xic Xarel.lo 2013

I'M CHIC!

Ple estiu, diumenge calorós, assolellat, amb ganes de tombona i una mica de sol, bronzejat, amb la piscina al costat per anar refrescant, una cerveseta a l'ombra, una ampolla de vi blanc a la nevera, millor dues, la brasa de la barbacoa en marxa, espurnejant, les orades esperant, tranquiles, bona música de fons, a poder triar Rock FM i sobretot molta pau i tranquilitat. Aquest és un exemple d'un diumenge qualsevol en la meva vida durant l'estiu, realment molt avorrit, però moooolt!!! no hi ha manera de que passin els minuts i les hores, molt desesperant, però que hi farem, si algú s'ha de sacrificar, aquest sempre seré jo, tot sigui per la família.


D.O. PENEDÈS.
Celler Agustí Torelló Mata.
Monovarietal de Xarel.lo sense criança en fusta.
A la vista color groc palla molt pàl.lid amb reflexes verdosos net i brillant.
Al nas és de bona intensitat, molt fruiter on destaquen les notes cítriques, llima i records a raïm amb un punt dolç, tocs vegetals i agradable fons mineral.
A la boca és fresc, fàcil i lleuger, amb una bona acidesa, suau, amb la fruita molt present, de bona persistència i final força llarg.


El preu a la botiga entre 5-6 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari