HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Te la dedico 2012

VINS DEL TROS???....NO HACE FALTA QUE DIGAS NADA MÁS..,

Aquest celler em té el cor robat des de que vaig tastar el Señora Carmen, a partir d'aquell dia vaig voler conèixer una mica més la feina que feien i em vaig endinsar sense saber-ho en un món molt addictiu, un món que t'atrapa, t'engalipa, et pren per sempre i no hi ha res a fer. El segon vi va ser la Tremenda, res a dir, el tercer que va caure va ser el centXcent i ara aquest Te la dedico, i al celler de casa m'espera l'Ay de mi, el que està clar és que si la feina és fa be...., un mindundi com jo s'enganxa com una paparra.
Ara a per Lo Morenillo, i no parlo de mi, cabrits!!!


D.O. TERRA ALTA.
Celler Vins del Tros.
Cupatge de Garnatxa blanca i Chenin blanc amb una criança de 3 mesos en inox amb les mares.
A la vista bonic color daurat molt brillant amb densa llàgrima, net i gras.
Al nas és realment interessant i perfumat, gran varietat aromàtica, fruita blanca, poma, records de préssecs madurs, flors seques, herbes aromàtiques, fulles de té, anisats, especiat, clau, amb un bon fons mineral, realment un bon espectacle.
A la boca entrada intensa, untuós, cremós, ampli, records de la fruita acompanyada de tocs de fruits secs, records a mel i orellanes, acidesa perfecta que li aporta molta frescor i final de gran persistència. Un altre joia d'aquest fantàstic celler de Vilalba dels Arcs.


El preu entre 8-9 euros em sembla recordar.


No va poder ser òndia!.., el premi al millor blog català de la DO Catalunya, felicitats al guanyadors.
Amb lo maco i "maravilloso" que és aquest blog! i ho dic jo que sóc súper objectiu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari