Aquí estem, un dissabte més per la Catalunya central, intentant decidir, mentre fem una Voll-Damm, on anirem a dinar. Al matí a sorgit una idea que ha anat perdent força a mesura que avançava el dia, finalment s'ha imposat el seny i la gana, qui collons es pot resistir a un bon "Xuletó" un dissabte al migdia?, jo no i la gent que m'acompanya evidentment tampoc, tot i que ens ho hem hagut de treballar una mica amb un dels someliers, però finalment sempre cau. Aquest fantàstic vi vermell de Navàs, serà la parella perfecta per l'espectacular tros de carn vermella que ens espera.
Espero que el sol fet de parlar-ne us hagi aportat, al menys una mica, les mateixes sensacions que ens va fer sentir a nosaltres aquest maridatge.
D.O. PLA DE BAGES.
Celler Can Serra dels Exibis Viticultors.
Cupatge de Cabernet Sauvignon, Sumoll i Mandó .
A la vista bonic i jove color picota porpra amb rivet violaci de capa mitja-alta i llàgrima fina i densa que ens tinta notablement la copa.
Al nas ens mostra rics aromes a fruites del bosc, gerds, móres, maduixes, acompanyades per agradables tocs florals i notes especiades, vainilla, subtils records d'herbes aromàtiques i pinassa.
A la boca és un vi suau i afruitat amb un pas agradable, fresc, amb una acidesa correcta i uns tanins vius i dolços aportant una bona estructura a tot el conjunt, post gust floral i a les fruites del bosc amb una fantàstica persistència en boca i un final llarg.
Un vi que millora l'anyada anterior amb concentració, complexitat i sensacions.
En el seu moment ja vaig dir que la cosa aniria millorant any rere any, i realment no m'equivocava.
Ei!! que si, que és de casa, del Pla de Bages.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada