HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.La Malkerida 2012

BEN ESTIMADA.

Nit de dissabte amb bona companyia, avui ens deixarem estimar una mica per aquesta ampolla de Bobal de la zona de València. I pel que sembla, algú s'ha deixat estimar massa i tot, i podem dir que ha fet honor a la nit de castanyada que hem gaudit tots plegats. També hi ha ajudat bastant el vi que hem maridat amb les castanyes i els moniatos, el meu gran amic Don Severiano, amb el qui algú de la taula hi ha tingut una conversa molt extensa i entretinguda al llarg de la nit. Podem dir que ha estat una nit molt divertida i màgica on la Malkerida s'ha sentit molt apreciada i estimada per en Don Severiano.


SENSE D.O.
Bodega Bruno Murciano i David Sampedro.
Monovarietal de Bobal sense criança en fusta.
A la vista color cirera picota amb rivet violaci de capa mitja amb llàgrima gruixuda i fluida, net i brillant.
Al nas destaca per la seva intensitat de la fruita vermella madura, gerds, cireres, maduixes, acompanyada per agradables florals, violetes i espígol i herbes aromàtiques, records especiats i balsàmic.
A la boca és un vi fi, fresc i jovial, llaminer, àgil, fàcil de beure, bon equilibri de l'acidesa amb uns tanins fins i agradables, fruita molt present, amb records vegetals, de bona persistència i final molt correcte.
Un vi divertit i molt desenfadat, ideal amb els amics.


Una gran nit de castanyada amb els amics, que més es pot demanar?

Cap comentari:

Publica un comentari