HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Terra Remota Tan Natural 2015

MARC I EMMA

Terra remota és la zona que uneix Ciutat de Halloween amb Ciutat de Nadal, és un bosc ple d'arbres que en la seva zona central té un arbre per cada festivitat. És justament aquí on Jack Skeleton, cansat de celebrar, any rere any, la festa de Halloween, surt a caminar deprimit i sense rumb per un cementiri amb companyia del seu gos fantasma, Zero. I caminant descobreix un cercle d'arbres que no havia vist mai. Cada arbre té una porta representativa de la festivitat a la que pertany i a la ciutat a la que ens condueix. Jack se sent immediatament atret per la porta que té forma d'arbre ple d'adorns, i obre la porta. I aquí comença tot, a la Terra Remota.

Tan natural com el missatge que ens transmet el vi i la pel.lícula.


D.O. EMPORDÀ.
Celler Terra Remota.
Cupatge de Tempranillo i Cabernet Sauvignon
A la vista color vermell granat intens amb rivet rosat de capa mitja i amb una fina i abundant llàgrima, net i brillant.
Al nas es mostra fresc i amb una bona intensitat, amb aromes molt nets, fruita negra i vermella fresca, móres, picotes, nabius, i amb un punt de llaminadura, maduixes amb nata, apareixen notes especiades de pebre, anís estrellat, i records subtils de nou moscada i fonoll.

A la boca és un vi fresc, àgil i viu, molt llaminer, manté molt bé la fruita, amb una agradable subtilesa i un bon equilibri de fruita-acidesa-alcohol, de tanins presents, joves i delicats, amb bona persistència especiada i final llarg amb fines notes dolces.


El preu a botiga entre 12-13 euros

Cap comentari:

Publica un comentari