HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Tragaldabas 2015

DELICADESA VERTICAL.

Ampolla plena d'històries boniques i apassionades, amb un passat màgic carregat d'il.lusió i felicitat. Una ampolla franca i sincera, que no ens amaga res, que és descriu ella mateixa tal com és. Una ampolla feliç, que desprèn alegria, que reparteix somriures i optimisme. Una ampolla que malgrat tot, és manté elegant, vertical i amb una finor molt característica. Una ampolla on senzillament hi ha vi.., un d'aquells vins que dins d'una ampolla, de vegades esdevenen màgics.

Salut!


D.O.P. SIERRA DE SALAMANCA
Mandrágora Vinos de Pueblo
Cupatge de Rufete i Aragonez amb una criança de 9 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color vermell robí amb el rivet rosat, de capa mitja-baixa i amb fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és un vi molt aromàtic, amb una agradable fragància a perfum floral, aromes de roses, violetes i de gessamí, notes fresques de fruita vermella, maduixes amb nata, gerds, amb una estona a la copa apareixen notes especiades i balsàmiques, i aromes de fullaraca i sotabosc recordant esbarzers i la rosada.
A la boca és un vi elegant i delicat, de pas lleuger i fàcil de beure, apareixen les notes afruitades i florals amb un punt dolç, ben equilibrat per una acidesa viva i uns tanins dolços i agradables, molt bona persistència i amb un final llarg amb subtils records terrosos.

Una agradable sorpresa.


El preu a botiga entre 15-16 euros

Cap comentari:

Publica un comentari