HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Charlot-Tanneux Cuvée Micheline 2008

SINCERITAT BIODINÀMICA.

De la Vall del Marne sorgeix aquesta meravella espurnejant, una ampolla carregada de puresa i que desprèn una extraordinària personalitat i caràcter, estem davant d'un champagne que és la viva expressió del terroir.
Apostar pels petits productors biodinàmics de la zona és una opció que segurament alguns no entendran, no és el prototip de champagne elegant i refinat, és més aviat la part més autèntica d'aquella elegància salvatge que et fa palpitar amb força, redescobrint el refinament més fresc i una força interior única.
És aquell pas per boca que te la capacitat de despertar els cinc sentits, d'omplir l'ànima de sensacions indescriptibles, i d'eriçar-te el pèl de cap a peus.
CHAMPAGNE A.O.C.
Champagne Charlot-Tanneux
Cupatge de Chardonnay i Pinot Noir amb una criança de 11 mesos en bótes de roure i 6 anys en ampolla.
A la vista color daurat intens amb abundant bombolla fina, net i brillant.
Al nas és de molta personalitat, de fragància intensa amb notes cítriques i bonica evolució cap a pell de llimona seca, aromes de flors seques, fruita blanca madura, pera, els torrats és manifesten subtilment, sense fer soroll, aromes de brioix i fruits secs amargs que es fonen amb els records anisats i herbacis, tot envoltat per un marcat fons mineral.

A la boca és estraordinàriament elegant, potent, intens, personalitat única, seriós, treballat, equilibrat i profund, marcat per les notes cítriques i una fantàstica cremositat, amb una acidesa viva i marcada per aportar-li un gran frescor, molt persistent i ampli amb un final salí i mineral.   Producció limitada a 850 ampolles.

Cap comentari:

Publica un comentari