O AGASALLO DO SUSO.
L'estiu té aquestes coses, amics que van cap aquí i cap allà, i que sabent de la meva malaltia, em complauen amb petits detalls que a mi m'omplen d'alegria i satisfacció. Un d'aquests casos és el de la família Ansedes i el seu viatge a les terres de Galícia. Tot un detall per part seva regalar-me aquesta ampolla de la D.O. Monterrei. Evidentment no vaig poder esperar gaire temps per gaudir-la i així poder compartir-la amb tots vosaltres, els milers i milers de fidels seguidors que tinc a la xarxa (ironia).
Salut i Mencía.
D.O. MONTERREI
Bodega Gargalo.
Cupatge de Mencía i Arauxa amb una criança de 5 mesos en dipòsits d'inox.
A la vista color cirera amb rivet
lilós, de capa mitja i amb llàgrima fina que ens tinta molt
lleugerament la copa, net i brillant.
Al nas és un vi rústic, inicialment
tímid, que mica en mica ens dona aromes de fruita vermella àcida,
gerds i maduixes, notes de préssec, subtils records làctics, arròs
amb llet, iogurt, canyella i notes herbàcies i de verdor.
A la boca és un vi fresc, marcat per
notes de verdor i una marcada tanicitat, però sense ser desagradable,
és força llaminer i amb presència de la fruita vermella àcida, és
força equilibrat i amb una viva i marcada acidesa, bona persistència
i final amb notes terroses.
El preu...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada