HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.



Kühling-Gillot Nierstein Riesling Trocken 2016

BENZIN.

Ha estat posar el vi a la copa, i m'ha vingut al cap tota la força, l'energia, la potència i la verticalitat d'una cançó dels meus estimats Rammstein, salut i Benzina!!!


Ich brauche Zeit, kein heroin,
kein alkohol, kein nikotin,
kein hilfe, kein koffein.
Nur dynamit und terpentin
Ich braucheöl für gasolin
explosiv wie kerosin
mit viel oktan und frei von blei
eien kraftstoff wie benzin!

Benzin!!

Brauch keinen freund, kein kokain
Brauch keinen arzt und medizin
keine frau, nur vaseline
etwas nitroglyzerin
Ich brauche geld für gasolin
explosiv wie kerosin
mit viel oktan und frei von blei
einen kraftstoff wie benzin!

Benzin!!

Es fließt durch meine venen
Es schläft in meinen tränen
Es fließt mir aus den ohren,
Herz und nieren sind motoren



RHEINHESSEN
Kühling - Gillot
Monovarietal de Riesling amb una crianza en bótes de roure de gran capacitat i dipòsit d'inox.
A la vista color groc intens amb tonalitats daurades, sensació greixosa i amb llàgrima fina, net i brillant.
Al nas és d'una intensitat extraordinària i de molta complexitat, vertical, aromes de poma, préssec, albercocs, quelcom de melmelada, tot ben embolcallat per unes agradables notes cítriques, notes marcades de flors, de pebre blanc i una intensa mineralitat i de pedra foguera.

A la boca desperta tots els sentits, intensitat i profunditat el defineixen a la perfecció, de gran cos i molt volum, frescor extrem, ampli al paladar, ens acompanya durant tot el recorregut una acidesa tensa, afilada i dinàmica que acurruca a la perfecció la dolçor de la varietat Riesling en un joc de contrasts, picant, de subtil sensació carbònica, amb una mineralitat directe i amb notes salines que ens marca tot el pas per boca juntament amb les notes cítriques, delicats hidrocarburs, un vi de gran delicadesa i una elegància salvatge, de gran persistència i final molt llarg i amb nervi. I amb un grandíssim potencial.


Riesling biodìnamic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada