HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Petit Mas Sinén 2010

MÚSICA I VI.

De Poboleda vingué, aquesta nit de divendres per acompanyar-nos i compartir amb nosaltres una fantàstica estona plena de música i alegria, nosaltres hi vàrem posar les ganes, la improvisació, la fe, el sentiment, i ell, el foraster, l'alegria dins la copa, aquella màgia única, aquells acords precisos i aquella subtil melodia, que mica en mica t'atrapa i et sedueix. Quan la música i el vi és fan amb passió i expressen sentiment, el resultat d'aquest maridatge engalipador és obvi, la màxima expressió de la felicitat i el benestar. Perquè els grans moments de les persones són aquella infinitat d'instants que comparteix amb els que estima.
These days are fast, nothing lasts, there ain't no time to waste.


D.O.Q. PRIORAT.
Celler Burgos-Porta.
Cupatge de Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot amb una criança de 6 mesos en barriques de roure francès.
A la vista bonic vermell robí de capa mitja i rivet rosat amb formació de llàgrima fina que tinta la copa, net i brillant.
Al nas és un vi fresc i divertit, mediterrani, ple de primavera, fruites silvestres de bosc, gerds, maduixetes, subtils records especiats, pebre, canyella i molt de romaní i pinassa fresca i humida, records minerals, ferrós, cera i un fons torrat i de terra mullada.
A la boca és, untuós, de bon equilibri, de pas cremós, bona acidesa aportant un agradable frescor, tanins intensos i madurs, agradables, marcats, records de la fruita i post gust especiat i torrat fi, de final llarg i molt persistent.


Gran nit casolana, gaudint del vi acompanyat de bona música, ballant i cantant com tres flipats ben emocionats, res com la família.
Per cert, ja us podeu imaginar el repertori de música escollit. Have a nice day!


El preu sobre els 12-13 euros.

www.massinen.com

Cap comentari:

Publica un comentari