HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.L´Heravi criança 2009

PERFUM DE SEDUCCIÓ.

Us he de dir un secret, estic enamorat, si, si..,  ufffff!
No és només una atracció física, és molt més que això. És la combinació perfecte de cos i caràcter, delicadesa i fermesa,  la seva subtilesa, les seves carícies ..., lentes, tendres.
Però el que de debò m'engalipa, és el seu perfum, aquest conjunt d'aromes que em tornen boig, tant a la boca com al nas. L'anomenat  MONT-PERFUM.

Aquesta fantàstica ampolla, no porta cap història especial al darrera, però no li cal gens, ella sola és especial, és d'aquells vins que no pots oblidar, el gust, els aromes, les sensacions encara són dins, com si ara mateix la tingués al davant.... Aiiii Montsant..., Montsant....!!

DO.MONTSANT.
Celler Vinyes d'En Gabriel
Cupatge a parts iguals de Garnatxa i Carinyena. Criança de 14 mesos en roure francès.
Airegeu-lo mitja horeta si podeu..

Què és el que veuen meus ulls cansats,
Color picota i rivets morats,
Densa sou llàgrima elegant,
Molt lenta i tintant.

Aquí sabeu que m'he enamorat,
el teu floral em té encandilat,
fruita vermella que m'aporteu,
ull la negre no us la deixeu.

Balsàmic i fresc és el meu sentir,
cacau i cafè has d'assolir,
aromes purs i complexitat,
ets aquí, tota realitat.

Suau cos i polit teniu,
untuosa i carnosa ja veniu,
Dolça ets d'aquestes terres,
enmig de les llargues serres.

Com qualsevol història d'amor hi ha d'haver un poema, no ho he pogut evitar.
Espero que la nota de tast s'entengui.
Ho sé, a vegades me'n vaig de la bola!!

L'altre ampolla que em queda la guardaré un parell d'anys.
El preu és d'uns 12-13 euros, segons on el compris.Cap comentari:

Publica un comentari