HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Abadal 3.9 2007

ABDUÏT PEL PLAER DE VIURE.

No sé realment com ha estat, qui és el culpable, el temps?, l'ambient?, el lloc?, la música?, pot ser avui estava més receptiu?, no, no!!, si parlem de vi sempre estic receptiu, o senzillament ha estat el vi?, jo crec que tot ha ajudat, que la conjunció perfecte de tots els elements ho ha convertit en una experiència sensorial inesborrable i única, difícilment tornaré a viure aquest vi com aquesta nit, ha estat com la primera cita, el primer petó, el primer cop que entres a l'estadi, el primer cop que et diuen papa, o el primer t'estimo...
Aquí queda per sempre aquest viatge al món de la fantasia.


D.O. PLA DE BAGES.
Bodegues Abadal.
Cupatge de Cabernet Sauvignon i Syrah amb una criança de 12 mesos en bótes de roure francès i americà.
A la vista intens color cirera picota, molt tapat amb rivet granatós de llàgrima densa i lenta que tinta la copa, molt net i brillant.
Al nas és intens complexe, amb la fruita negra madura en primer pla, acompanyada d'agradables torrats i algun record floral, subtils tocs especiats amb records de regalèssia i vainilla, pinzellades de coco, a mesura que evoluciona augmenta la seva expresivitat, apareixen aromes de cacau i cafè, i un agradable fons mineral.
A la boca és un vi profund, intens, ampli, amb un pas sedós, amb records de la fruita i els torrats, sensacions minerals, de terroir, estructurat, tanicitat integrada, seductora, vi molt persistent i amb un final llarg.

Vi jazz!!!!.....


El preu a botiga és d'uns 20 euros, si és que el trobeu!!.
Salut i bon estiu!!

Cap comentari:

Publica un comentari