HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Acústic blanc 2011

VINYES VELLES MERAVELLOSES.

Gaudir, gaudir i gaudir..., d'això es tracta, no? i això és el que intentem fer dia rere dia. Gaudir al màxim cada moment, de la família, els amics, de tot allò que ens envolta i ens fa somriure cada dia. Bé, també hi han dies grisos, foscos, d'aquells que res et surt bé, però que segur que tenen solució, amb una bona dosi d'optimisme i amb un gran coratge i decisió..., pit i collons! i endavant. Només en tenim una i s'ha de saber viure. Jo vaig començar a viure de nou aquest Dissabte a la nit amb aquest fantàstic Unplugged de sensacions.
Salut i Garnatxa!!.


D.O. MONTSANT.
Acústic Celler.
Cupatge de Garnatxa blanca, Macabeu i Pansal, criança de 3 mesos en barriques de roure francès.
A la vista color groc palla brillant amb reflexes daurats, amb una llàgrima densa i abundant. Net i brillant.
Al nas bona intensitat aromàtica amb una bona paleta de sensacions i de força complexitat, fruita blanca, records cítrics i de fruita tropical, agradables tocs florals i d'herbes aromàtiques, tocs dolços, pastisseria, agradables torrats molt subtils i ben integrats, records de pa torrat amb mantega i sucre.
A la boca és molt expressiu, dens, untuós, fruita molt present, bona acidesa, molt fresc amb un punt dolç i amarg a la vegada, sensacions torrades molt subtils i agradables de la fusta, records mineral i post gust floral i d'herbes aromàtiques. Un vi de gran recorregut i molt persistent.
Un vi que segur no deixarà a ningú indiferent.


El preu al restaurant 16 euros més que correctes.


Gran concert.

Cap comentari:

Publica un comentari