HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Almirez 2009

MOMENTS ETERNS.

A vegades hi ha vins que et deixen una empremta especial, un record que saps que et perdurarà sempre, unes sensacions úniques, són aquests els que segurament sempre recordaràs, a vegades són un seguit de situacions, el que fan que un vi sigui tant especial, la companyia, el lloc, el moment, però en ocasions, no cal res més que la copa i el vi. Són aquests vins, capaços de despertar en tu sentiments especials, únics, i de aconseguir que un diumenge qualsevol, a partir d'avui sigui un diumenge especial. 
D.O. TORO.
Bodega Teso la Monja.
Monovarietal de Tinta de Toro amb una criança de 12 mesos en bótes de roure francès.
A la vista intens color cirera picota molt fosc de capa alta i rivet granatós, llàgrima densa, lenta i molt abundant que tinta la copa.
Al nas és realment fantàstic, domini de la fruita vermella intensa, madura, maduixes, records especiats, vainilla, regalèssia, cafè, fantàstiques sensacions cremoses, làctiques, fusta perfectament integrada, amb agradables torrats molt subtils i elegants, fons mineral, un vi de gran intensitat i una expressivitat extraordinària.
A la boca és molt potent i intens, molt ampli, amb caràcter, gran ventall de sensacions, molt marcat per la fruita, molt cremós, balsàmic, amb volum, profund, sedós, un vi de gran recorregut, amb una bona acidesa i uns tanins polits i molt agradables, molt persistent i un final llarguíssim.
Un vi que no oblidaré mai, ja tinc ganes de provar el seu germà gran, Victorino.Realment extraordinari, un vi per emmarcar.


El preu entre 16-17 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari