HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Barbaresco Asili 2007

NIT DE PIZZA I BARBARESCO.

Altre cop divendres!! quina alegria, aquesta nit tenim dos convidats molt especials, un d'ells de Sallent (ningú és perfecte), molt aficionat al vi, i molt exigent, i l'altre de Corbera, és la primera vegada que ens visita ell sol, i passarà la nit amb nosaltres, tot un repte, un convidat molt aficionat a les patates xips, als fantasmitos i als gelats. O sigui, com que avui el menú que tenim per sopar son pizzes, ho acompanyarem d'un fantàstic Barbaresco, ja que l'ocasió s'ho mereix. D.O.C.G. BARBARESCO.
Azienda Agricola Ca' del Baio.
Monovarietal de Nebbiolo amb una criança de 24 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color robí amb rivet teula ataronjat, de capa mitja baixa i llàgrima lenta i dispersa, net i brillant.
Al nas, de bona intensitat, marcat per la fruita negra madura dolça, florals, violetes, herbes aromàtiques, regalèssia, coco, molsa, la fusta molt subtil ben integrada, molt fi.
A la boca, entrada suau, agradable, franca, equilibrat, acidesa marcada i tanins vellutats ben integrats, records de la fruita i les espècies amb un subtil fons torrat. Bona persistència i final amb sensacions amargues.
Bona manera de començar el cap de setmana, amb alegria i bon vi!El preu uns 26 euros.
Salute!!

Cap comentari:

Publica un comentari