HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.La Fassina 2014

LA RIQUESA DEL TERRITORI.

La riquesa és tan sols un sentiment que viatge en paral·lel amb la felicitat, el benestar, el respecte i la humilitat, creant una autopista infinita i extraordinària que ens transporta en un sol sentit cap al coneixement i el descobriment de noves sensacions.
La nostra riquesa s'alimenta constantment mentre recorrem aquest llarg camí infinit, intentant mantenir els nostres pilars bàsics per no perdre el nord, escoltar, somriure, gaudir, respectar, estimar, compartir..,  i tot allò que ens aporti l'energia suficient per anar fent més llarg aquest fascinant trajecte dels sentits.
Aquest és un viatge que durarà sempre, tan sols així serem capaços d'entendre i gaudir de vins tant extraordinaris com aquest.
Sóc ric!.


SENSE D.O.
Costador Terroirs Mediterranis.
Monovarietal de Pinot Noir amb una criança de 8 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color vermell robí amb rivet violaci de capa mitja-baixa amb llàgrima molt fina i abundant, net i brillant.
Al nas deixem que respiri una estona i ens regala un bonic perfum floral de roses vermelles i violetes, sota uns aromes de fruita vermella fresca, maduixes i gerds, notes mediterrànies i herbes aromàtiques, balsàmic, subtils notes ceroses, mineral i records de fruita seca torrada, ametlles.
A la boca és sensualitat i finor, extremadament elegant, acidesa viva, vibrant, molt fresc, tornen els records ja descrits al nas, la fruita, la flor i les notes de bosc, estructurat, tanins sedosos i elegants, molt persistent i profund i final llarg.Engalipador.


El preu  a botiga no el recordo.

Cap comentari:

Publica un comentari