HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Komokabras verde 2015

ART RUPESTRE RADICAL.

En la petita població de la Pobra de Caramiñal, a la província de la Corunya, u petit Celler amb Casa rural elabora aquests Albariños tant autèntics i originals. Els fundadors de la IXP Viño da Terra Barbanza e Iria estableixen unes normes molt més estrictes que no pas la DO. Rías Baixas, com per exemple els rendiments, l'acidesa o els nivells de sulfurós en el vi, amb una clara aposta per la qualitat i la personalitat dels vins d'aquesta zona, i així destacar-se de es grans produccions. Zones molt delimitades on el clima, la terra, i elfruit són determinants a l'hora de marcar el caràcter i personalitat dels vins. Igual de delimitat que la DO. Cava.
Salut i Albariño!


IXP. VIÑO DA TERRA BARBANZA E IRIA.
Adega Entreosrios.
Monovarietal d'Albariño amb una criança de 8-9 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color groc palla pàl.lid i brillant amb reflexes daurats, gras, amb formació de llàfrima, net i brillant.
Al nas és rock and roll pur, radical, és intens i potent, aromes de llevats, notes medicinals, de farmàcia, espècies exòtiques, flors seques, llorer, fumats, notes balsàmiques i mentolat, mineral i amb un record oxidatiu.
A la boca és un vi diferent, radical, estrany, sec, notes cítriques, llima, acompanyades per aromes de farmàcia, de pas sedós i amb un punt salí, tens, amb una acidesa afilada, punxant, vibrant, amb una agradable persistència i amb un final amb notes amargues i mentolades, pinzelades d'hidrocarburs.


Sex and drugs and Rock and Roll!!!!!


El preu ni idea

Cap comentari:

Publica un comentari