Escapada a la capital en un dels pitjors dies de l'any, però això jo no ho sabia fins que hi he arribat, però estic del tot segur que les lloques que m'acompanyaven quelcom s'ensumaven. Per sort tot el que suposa aquest patiment per a mi, retencions, soroll, multituds, estrès, etc.., sé que quedarà de sobres compensat durant el dinar, l'estona que estarem compartint taula al fantàstic Bar del Pla. Avui no em penso estar de res perquè m'ho mereixo tot i més.
Salut i Grolleau.
VIN DE FRANCE.
Vigneron à Faye d'Anjou - Benoit Courault.
Monovarietal de Grolleau amb una criança de 8 a 10 mesos en bótes.
A la vista color vermell robí amb el rivet rosat, de capa baixa net i brillant amb llàgrima finai de cos lleuger.
Al nas és la puresa de la fruita, cruixent i fresca, fruits vermells, notes de cassis i maduixes, acompanyades per les notes especiades , és intens, aromes florals de roses vermelles, fons amb notes herbàcies.
A la boca és un vi amb un punt de rusticitat, de pas àgil, amb notes de la fruita i les espècies, amb una acidesa tensa i elèctrica,records de pell de cítrics, tanins fins, de bona persistència i final amb notes salines. Feina ben feta.
El Grolleau recorda a la Gamay pel seu cos lleuger la seva alta acidesa, les notes afruitades intenses i la baixa graduació.
Un agradable sensació de felicitat, per compartir amb la companyia dels amics. Dinar memorable.
El preu al restaurant 25 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada