HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Les Crestes 2011

EXPRESSIÓ, JOVENTUT I  TIPICITAT DEL PRIORAT.

Dinar de Diumenge, ara ja en terra de Maquis, feliç i content. Avui m'ho he passat molt bé, i quan no m'ho passo bé jo???, és una pregunta que m'hauria de fer més sovint per ser conscient de la sort que tinc, la vida és molt senzilla i per norma, ja porta les seves pròpies dificultats escrites, no cal que nosaltres n'escrivim de noves, fem-ho fàcil, s'ha de lluitar per intentar borrar les que ja tenim marcades des de que formem part d'aquest fantàstic món. És la nostra lluita i és el nostre repte.
Viu i comparteix la teva vida, és el més bonic que hi ha. I amb una copa de vi és més fàcil.D.O.Q. PRIORAT.
Celler Mas Doix.
Cupatge de Garnatxa Tinta, Carinyena i Syrah amb una criança de 10 mesos en barriques de roure francès.
A la vista color cirera picota intens de capa alta i rivet lilós, de llàgrima abundant i lenta, net i brillant.
Al nas és extremadament aromàtic, molt intens, profund, aromes de fruita vermella fresca acompanyada d'agradables espècies dolces i torrats molt agradables, sensacions balsàmiques i alguns records florals.
A la boca és sedós, suau, afruitat, ampli, gran acidesa, fresc, carnós, tanins presents però molt agradables, bons torrats i records minerals, molt persistent i final llarg.
Un Priorat fantàstic.

El preu a la Fira del vi de Falset 14 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari