HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.ViDiví 2011

ENTRE LA TRAMUNTANA I EL MEDITERRANI.

Continuem per allà dalt, emmarcats dins les nostres jornades gastronòmiques particulars, entre les estones de repòs en les braves platges de la zona, temps de relaxació i meditació, temps per a tu i els teus, per poder assimilar tot el coneixement adquirit quan ho requereix. Això és fantàstic, desconectar, viure, oblidar per uns instants que existeix el temps, parar-lo, sentir que córrer, però no, dins teu està aturat, buit, mort, i respirar fons, alliberar-se, obrir-se, expandir-se, rebentar de felicitat, això són les vacances.., bona companyia i com sempre..., una copa de vi.


D.O. EMPORDÀ.
Celler Espelt Viticultors.
Cupatge de Garnatxa i Merlot amb una criança de 12 mesos en barriques de roure francès i americà.
A la vista color vermell robí amb rivet grana de capa mitja amb llàgrima densa i lenta, net i brillant.
Al nas bona intensitat de la fruita negra i vermella madura, maduixes silvestres, notes de sotabosc, balsàmic, especiat, vainilla i fons torrat.
A la boca és potent, licorós, tànnic, estructurat, fàcil, records torrats, persistència mitja amb un record final entre amarg i salí. Un vi diferent.


El preu a la botiga entre 7 i 8 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari