HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Paolina 2011

LA BELLA BAMBINA.

Aquest Diumenge tinc una petita sorpresa italiana, i és que la setmana passada, enmig d'una conversa familiar va sortir el tema del vi italià, i li vaig dir al meu germà que la setmana següent en portaria una ampolla a veure que li semblava a ell i al Sr. Ramon. Doncs aquí està, la llàstima és que el meu germanet aquesta setmana no hi podrà ser, o sigui, que la gaudirem en Ramon i jo. La veritat és que tampoc em sap tan greu, suposo que el dia que es digni a portar una ampolla de vi la cosa canviarà. Jo sé que finalment ho aconseguiré.PIAMONTE.
BARBERA D'ALBA - DENOMINAZIONE DI ORIGINE CONTROLLATA.
Celler Azienda Agricola CA' del BAIO.
Monovarietal de Barbera amb una criança de 12 mesos en bótes de roure.
A la vista bonic color vermell robí amb rivet violaci, de llàgrima abundant, net i brillant.
Al nas, la fruita pren protagonisme, aromes de gerds i groselles, records vegetals i aromes herbacis i de sotabosc, pinassa, balsàmic, fons torrat agradable. Un vi ple de noves sensacions.
A la boca és suau, àgil, de pas fàcil, bona acidesa, fresc, tanins fosos en el conjunt, sedosos, records afruitats, vegetals i algo de torrats, bona persistència en boca i final correcte.

Us he de dir que en Ramon ha comentat que prefereix uns dels vins de casa nostra.


Anem avançant a pas ferm!
El preu sobre els 13 euros.


Cap comentari:

Publica un comentari