HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Casa Vella D'espiells 2001

EVOLUCIÓ I ENCANT.

Segon vi de dissabte, tranquil Hugo, el teu va ser el de diumenge, un altre vi d'anyada, amb més d'una dècada de repòs en algun racó del Pla de Bages esperant el seu gran moment, finalment el seu moment ja ha arribat i tot gràcies a la perícia i sacrifici del seu rescatador, de la persona que és va adonar de que era ara o mai, de que aquesta, era l'única manera de fer història, de recordar-lo així, de poder dir amb orgull, jo el vaig provar i era un bon vi.
Mare meva les coses que un ha de fer pels altres, una vida plena de sacrificis, crec que al final m'hauran de fer màrtir, un cop mort es clar.


D.O. PENEDÈS.
Celler Juvé & Camps.
Monovarietal de Cabernet Sauvignon amb una criança de 12 mesos en barriques de roure francès i americà.
A la vista color vermell robí amb rivet teula de capa mitja net i brillant i bonica llàgrima.
Al nas intensitat mitja, complex, fruita vermella madura, gerds, maduixes, records de la fusta, torrats, subtil sotabosc i aromes de brasa, pebrot escalivat, sensacions balsàmiques, especiat, vainilla i canyella, records d'ametlles torrades.
A la boca és intens, gras, untuós, amb records torrats, de cos mig, amb bona acidesa i tanins madurs molt integrats, evolucionat, amb post gust especiat i amarg, poc persistent i final correcte.
Un vi que no transmet en boca les sensacions experimentades al nas.
Correcte.

El preu entre 10 i 11 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari