HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Solergibert 20 Aniversari

L'ÚLTIM VERMELL.

I si hi havia un blanc, evidentment també hi havia d'haver un vermell, l'any havia d'acabar de manera extraordinària, i això només era possible amb una representació de vins de Catalunya, en aquest cas, una ampolla d'un celler al que li tinc un gran afecte, i encara més, després de conèixer personalment la gent que hi ha darrera d'aquesta ampolla, la imatge perfecte de lo que realment és el vi de la nostra terra i el que representa pels qui el treballen dia rere dia  amb esforç i passió.D.O. PLA DE BAGES.
Celler Solergibert.
Cupatge molt curiós i interessant de Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc del 2008 amb una criança de 12 mesos en bótes de roure francès i americà, Merlot del 2007 amb una criança de 24 mesos en bótes de roure francès i americà i Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc del 2007 amb una criança de 24 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color robí amb rivet teula ataronjat de capa mitja amb densa llàgrima, net i brillant.
Al nas és de intensitat mitja, complexe, destacant les notes d'espècies, vainilla, intensa regalèssia, clau, pebre, subtils fumats, presència de fruita negra madura menys intensa, groselles, agradable sotabosc amb records subtils de tòfona, tot sobre un agradable fons torrat.
A la boca té un atac intens però suau, amb caràcter, de pas vellutat, bona acidesa i tanins polits, integrats, madurs, records especiats i torrats, ens tornen els aromes a regalèssia, profund, de bona persistència i amb post gust de xocolata negra i final correcte.


El preu no en tinc ni idea, però segur que no es car, aquí al Bages cuidem molt el tema dels preus.
Ànims i a disfrutar!!!.

Cap comentari:

Publica un comentari