HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Negranit 2011

DIA CLAR PER AL NEGRANIT.

És molt gratificant sentir que la gent t'aprecia i valora, o simplement s'interessa per les coses que t'omplen i comparteixes amb ells cada setmana (els seguidors incondicionals). És el cas d'aquest dissabte al vespre on una persona en particular, en Hugo, va decidir que jo, era el més indicat per poder gaudir d'unes ampolles de vi que li havien regalat, i que si algú ho sabria apreciar aquest era un servidor, només em queda donar-li les gràcies per pensar en mi, i espero que l'altre ampolla que encara li queda, la gaudeixi com ho vaig fer jo.
"Muraleja": Si voleu l'opinió sobre algun vi, ja sabeu, una per mi.., i ja us diré.
És broma, eh!!!..., ja sabeu que sóc un simple aficionat donant la seva humil opinió.D.O. PENEDÈS.
Celler Pere Olivella Galimany.
Cupatge de Cabernet Sauvignon, Ull de llebre i Sirà
A la vista color cirera picota de capa mitja amb rivet violaci, net i brillant amb llàgrima densa i abundant.
Al nas es mostra molt fresc, net, amb aromes a fruita negra i vermella, gerds, móres, maduixetes de bosc, especiat, vainilla, làctic, records florals, violetes, tocs vegetals i subtil fons torrat molt agradable, equilibrat.
A la boca és fresc, àgil, divertit, molt agradable, estructurat, amb un bon pas per boca i gran pes de la fruita, bona acidesa i tanins integrats, suaus, fosos, post gust torrat molt subtil, bon equilibri en general, de bona persistència i final llarg.
Un vi divertit, directe, fàcil de beure on el protagonista és la fruita.


Bon descobriment.
Preu desconegut.

Cap comentari:

Publica un comentari