HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Ritme 2011

APOSTA SEGURA.

Parlar de l'Acústic Celler és parlar de vins d'una gran qualitat, una aposta segura en tots els aspectes, vins amb caràcter, expressius, francs, únics i amb l'empremta de la terra i la del seu creador. Aquest Ritme no podia ser menys, un vi que des del primer cop de flaire t'omple, t'atrapa i et sedueix, un vi que porta alegria i felicitat, un vi senzill i a l'hora complexe, un vi ple, on cada glop és passió, on cada aroma ens porta més enllà d'on mai podíem haver imaginat que arribaríem.
Gràcies Albert pels teus vins.


D.O.Q. PRIORAT.
Acústic Celler.
Cupatge de Carinyena i Garnatxa amb una criança de 10 mesos en barriques de roure francès.
A la vista color picota intens de capa alta, dens amb rivet violaci i densa llàgrima, molt lenta , net i brillant.
Al nas és intens, potent, amb un agradable aroma a fruita negra i vermella, maduixes, gerds.., notes balsàmiques fantàstiques, després d'una estona guanya amb intensitat, apareixen aromes florals, violetes, espígol, subtils records mentolats i torrats suaus, molt ben integrats.
A la boca és intens, potent, de bon recorregut, ampli, sedós, amb la fruita vermella fresca, licorosa, molt fresc, amb tanins vellutats molt agradables, records a herbes aromàtiques, bona persistència i final llarg.


El preu sobre els 13 euros, tot un regal de Reis.


El que no sé, és on c.....llns el vaig comprar que està la contra etiqueta amb anglès.

Cap comentari:

Publica un comentari