Sembla que mica en mica les coses van canviant i és que cada cop hi ha més restaurants de casa, que mostren el respecte que és mereix el vi català. Aquest dissabte ho vàrem poder descobrir per nosaltres mateixos. El restaurant en qüestió no és un desconegut, ja hem gaudit de la seva cuina en vàries ocasions i precisament és un dels llocs on més cuiden els nostres vins catalans, però sobretot els del Bages.
A l'obrir la carta he descobert aquest Montsant, tot un desconegut per nosaltres al que ens ha vingut molt de gust, posar-li cara i ulls. Així doncs, som-hi.
D.O. MONTSANT.
Celler Mas de la Caçadora.
Cupatge de Merlot i Garnatxa amb un 30% del vi que passa per bótes i la resta 8 mesos en acer inox.
A la vista color cirera molt fosc amb rivet granatós de capa alta net i brillant amb llàgrima densa i lenta.
Al nas intensitat mitjana, fruita vermella i negra madura, móres, nabius, prunes, records especiats, pebre, tocs vegetals, pebrot i subtils torrats.
A la boca és agradable, àgil, subtil, càlid i sedós, records especiats, acidesa justa i tanins presents, madurs i dolços, post gust torrat i fons amb records minerals, persistència mitjana i final correcte.
Un agradable descobriment que ens arriba des de Guiaments.
El preu uns 8 euros i al restaurant 10,50 euros, així és com hauria de ser sempre, per aquesta raó l´he gaudit el doble.
Esperem que aquesta tendència vagi mica en mica en augment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada