HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Clos d'Estima 2011

DIA DE "MATXITOS".

Ja ha arribat el gran dia, som divendres i avui tenim el dia lliure, cap de setmana llarg que comença ben dora, ens espera un dia llarg i fantàstic, set matxitos camí de la capital per deixar la seva empremta durant el dia per tota la ciutat. Quin perill, set homes amb més pardals al cap que cervell sols per Barcelona sense cap dona que els controli, bé, excepte jo, el més gran i en el que cau tot el pes de la responsabilitat, intentaré controlar-los tant com em sigui possible, no serà fàcil, ho sé, però de moment cada any ens ha anat bé, esperem que aquest també. Ens espera una gran jornada de bon Pàdel durant tota la tarda, però abans per dinar, no pot faltar un bon vi de la Terra. Així que som-hi doncs, salut, bon vi i avui esperem que un bon espectacle.
A veure com acabem...


D.O. PENEDÈS.
Cellers Underground.
Cupatge d'Ull de llebre i Sirà amb una criança de 3 mesos en barriques de roure francès.
A la vista color cirera picota amb rivet entre lila i rosat de capa alta amb llàgrima fina, net i brillant.
Al nas és de bona intensitat aromàtica, d'entrada records d'olivada i espècies, després d'una estona a la copa fruita negra madura, pruna, nabius, cirera, records mentolats, balsàmic, regalèssia, tocs florals, violetes, i un fons torrat fi molt agradable.
A la boca és agradable amb una entrada suau, sedosa, amb sensacions balsàmiques, mentolat, bona amplitud i records de la fruita negra, bona acidesa que li aporta un agradable frescor i uns tanins ben integrats, suaus, dolços, bona persistència i final molt correcte i torrat.El preu a un restaurant de la capital 15 euros.


A viure i a beure!

Cap comentari:

Publica un comentari