Un dissabte més al voltant d'una taula i com ja és habitual entre bons amics, un dinar que ja s'ha convertit en una tradició en un lloc on ens sentim com a casa. Ara toca triar el vi entre els centenars de referències del local i res millor que deixar-se aconsellar pels experts. Ens decidim per aquest Costers del Segre per diverses raons, però les més importants, el preu i els savis consells d'en Jaume. Avui les mestresses surten encantades amb l'elecció i el preu, es clar.
Després d'això em ve al cap una frase d'una de les persones que ens acompanya cada dissabte, un calorós dia d'estiu, després d'un bon dinar en una terrasseta del Roc de Sant Gaietà, citu textualment: " Estic molt contenta perquè mai me l'havien clavat a la primera", doncs aquest dissabte a tornat a passar però amb el vi, ara cadascú que faci volar la seva imaginació.
D.O. COSTERS DEL SEGRE.
Celler Vall de Baldomar.
Cupatge de Merlot i Cabernet Sauvignon amb una criança de 3 mesos en barriques de roure Centreeuropeu.
A la vista bonic color robí intens amb rivet lilós de capa mitja amb una llàgrima molt fina que tinta la copa subtilment, net i brillant.
Al nas és una explosió de fruita vermella fresca, madura, dolça, acompanyada per uns subtils tocs làctics i de llaminadures, records especiats i uns torrats quasi bé inexistents, molt agradables.
A la boca és fresc, afruitat, llaminer, àgil, molt agradable amb els records de la fruita vermella, fàcil de beure, divertit, amb una acidesa correcte i uns tanins presents però ben integrats, de bona persistència i final dolç i especiat.
Un vi sense complicacions, ideal per gaudir amb els amics enmig d'un bon dinar entre converses i rialles.
un sopar amb bons amics i bon vi és un tresor incalculable...
ResponEliminala frase..memorable
el roc de sant gaietà ...enigmàtic,especial...tot un paradis...