HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Benplantat Selecció 2016

..... PLANTAT !


Estic aquí i ben plantat, si vols et mostro les arrels. Sóc un arbre que ha vist món malgrat no hagi viatjat. M'han intentat cremar i tallar-me i no ho han aconseguit, m'han escopit i compixat però per créixer m'ha servit.
Tota una vida al camp, a la vorera d'un camí i ara ensumo l'olor a ciment, qualcú vol fer-hi un invent i no massa prudent, amb tota la gent del nostre bosc.
Però que feis amb el meu cos?, per què em treis amb les arrels?, jo vull morir com els companys, no vull que em dugueu a un altre lloc. Em voleu plantar davant l'ajuntament per parèixer un vell monument, de què serveix plantar un arbre a un camp ple de ciment?.
I ara que estic ben amunt, que la grua em té sospès, miro al cel i demano un desig i aquest em fa les fulles grosses que semblen unes ales, i remeno un poc les branques i em poso a volar.
I ara que estic volant, ho veig tot un poc més clar, tots els camps estan dormint sota un llençol de ciment.


Bonica cançó d'Oliva trencada


D.O. CATALUNYA
Celler Bellaserra
Cupatge de Carinyena, Garnatxa negra, Merlot Sumoll, Syrah i Tempranillo amb una criança de 3 mesos en bótes de roure francès.
A la vista color vermell cirera amb rivet entre lila i blau, de capa mitja i amb fina llàgrima, net i brillant.
Al nas destaquen les espècies i les notes de sotabosc, molsa i terra mullada, al cap d'una estona la fruita vermella i negra, móres i gerds, sense ser molt expressiva, records balsàmics i subtil records torrat.

A la boca és un vi fàcil, àgil, de poc volum, massa planer pel meu gust, amb records especiats i de la fruita, amb una acidesa correcta i de tanins dolços, amb poca persistència i final amb notes especiades recordant el clau.


Falta flow!


El preu al restaurant uns 14 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari