HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Kpi 2013

EVOLUCIÓ MATEMÀTICA.

Kappa és el nom de la dècima lletra de l'alfabet grec. Pi és el número infinit reduït col.loquialment al 3,14, i també el nom de la setzena lletra de l'alfabet grec. És la relació entre la longitud de la circumferència i el seu diàmetre. També és una pel·lícula americana de l'any 1998 molt relacionada amb el tema matemàtic i força interessant, rotllo thriller. Però la qüestió és que en conjunció col·loquial i passat a l'alfabet comú, és un indicador clau de l'acompliment i el rendiment.

Precaució, no apte per ments tancades.


SENSE D.O. - Valle del Alberche
Celler Daniel Ramos.
Monovarietal de Savignon blanc amb una criança d'uns 2 mesos amb les mares en àmfores.
A la vista color ambarí o pell de ceba amb reflexes daurats amb fina llàgrima net i brillant.
Al nas és sorprenent, aromes cítriques madures de pell de taronja amb una sinuosa untuositat, flors seques, poma, albercoc, préssec i orellanes, espècies, llorer i mineralitat.

A la boca és agradable i suau, amb notes de la fruita especiada, mineral, ple de contrasts, amb una acidesa molt viva, molt sàpid, àgil i fàcil de beure, amb una agradable salinitat i bona persistència amb un final amb records d'ametlles torrades amargues.

Tot un plaer que els “postureotistes” no entendran."Faig els vins que em dona la gana, perquè si no els venc almenys bec a gust."


El preu us 7-8 euros a botiga.

Cap comentari:

Publica un comentari