HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Màgic 2006

MIL GRÀCIES.

Colet Màgic és, com tots els projectes solidaris, un vi que no hauria d'existir, doncs respon a una situació difícil, que tots voldriem evitar: l'aparició d'una malaltia, i concretament la d'un càncer infantil. La seva existència no obstant, demostra la grandesa de la humanitat, la seva inesgotable capacitat de solidaritzar-nos amb les persones més directament afectades, l'afany d'unir esforços per ajudar allà on sigui possible i de veure com màgicament la suma de petits gestos es converteixen en grans avanços. En aquest cas el 100% de les vendes d'aquest vi aniran destinades a un projecte específic per la lluita contra el càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.D.O. CLÀSSIC PENEDÈS.
Colet Vins
Monovarietal de Xarel.lo amb una criança de 129 mesos.
A la vista color groc or intens amb una bombolla molt viva i persistent, efervescent, i molt fina, net i brillant.
Al nas és una explosió d'aromes complexos, notes de llevats, pastisseria, records de mel, de caramel i de fruita madura, de fruits secs, ametlles i orellanes, aromes cítrics i de flor blanca, tot en una harmonia aclaparadora.
A la boca ens carícia un carbònic viu, molt fi i elegant, persistent, és cremós, greixós, sec, amb una acidesa fantàstica i refrescant, és ferm i tens amb una agradable sensació sàpida, fruita, espècies, notes de criança, tot al seu lloc, un vi de gran persistència i un final amb agradables notes amargues i cítriques.
I finalment Màgic ha despertat de la seva letargia.


El preu són 50 euros solidaris

Cap comentari:

Publica un comentari